توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرمانده کل سپاه: اتفاقات چند ماه اخیر در کشور «جنگ جهانی» بود| می‌خواستند ایران را به ویرانه‌ای تبدیل کنند+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۴۳۷۷
  • ۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۲
فرمانده کل سپاه: اتفاقات چند ماه اخیر در کشور «جنگ جهانی» بود| می‌خواستند ایران را به ویرانه‌ای تبدیل کنند+ فیلم
فرمانده کل سپاه گفت: اینکه بعضی شیپور بیگانه زده و جوانان را به میدان آشوب دعوت می‌کنند به دلیل این است که می‌خواهند ایران را به ویرانه‌ای تبدیل کرده و از پیشرفت کشور جلوگیری کنند؛ همان کاری که با عراق، سوریه، یمن و افغانستان کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در آیین بزرگداشت سالروز شهادت سرلشکر احمد کاظمی و همرزمانش که صبح امروز در حسینیه امام خمینی (ره) نیروی زمینی سپاه برگزار شد، اظهار داشت: امروز سالروز شهادت ستارگان درخشانی از نیروی زمینی است کسانی که حتی برای یک لحظه میدان جهاد را ترک نکردند. شهید کاظمی و همرزمانش برای سربلند بودن قامت یک امت ایستادند و جان عزیز خودشان را فدای این کشور کردند.

فرمانده کل سپاه پاسداران خانواده شهدا را چشم و چراغ ملت ایران دانست و گفت: خانواده‌های شهدا تکیه‌گاه معنوی جامعه ما هستند، آن‌ها با راهی کردن عزیزان خود در واقع همه آرزو‌های خود را فدا کرده‌اند. اگر به آینه حادثه‌های اخیر در سال‌های اخیر نظر کرده و به سوریه و عراق سری بزنیم می‌بینیم دشمنان با امت اسلام در سرزمین مسلمانان چه کردند؛ اگر سفری به این کشور‌ها داشته باشید شهر‌ها را ویران‌شده می‌بینید. آن شهر‌ها تبدیل به شهر ارواح شده و هیچ موجود زنده‌ای در آن‌ها زندگی نمی‌کند و همه خانه‌ها ویران است و صدای بازی بچه‌ها در آن شنیده نمی‌شود.

سرلشکر سلامی ادامه داد: ارمغان حضور استکبار در منطقه ما فقر، گرسنگی و آوارگی است و ما این شرایط را دیده‌ایم و در یمن، افغانستان، سوریه، عراق و فلسطین شاهد آثار حضور دشمنان در کشور‌های اسلامی هستیم و این در حالی است که بغض آن‌ها از ملت‌ما ده‌ها برابر است.

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به حوادث اخیر کشور گفت: دشمنان در چندماه گذشته در یک فتنه و جنگ جهانی می‌خواستند مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز فعالیت اقتصادی مردم را تعطیل و کشور را به آشوب بکشند، اما جوانان، زنان و دختران ایران با آنان همراهی نکرده و نقشه‌های آن‌ها را به شکست کشاندند.

سرلشکر سلامی با اشاره به به مجاهدت‌های رزمندگان و شهدا در در دفاع از امنیت کشور گفت: شهدا نه‌تن‌ها در این حوادث اخیر بلکه در جای‌جای مرز‌های کشور با ایستادگی در برابر دشمنان و نثار جان خود زیباترین سرمایه خود را دادند تا ما امروز با عزت زندگی کنیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به جنایات آمریکا در عراق و افغانستان گفت: اینکه بعضی شیپور بیگانه می‌زنند و جوانان را به میدان آشوب دعوت می‌کنند به دلیل این است که می‌خواهند ایران را به ویرانه‌ای تبدیل کرده و از پیشرفت کشور جلوگیری کنند؛ همان کاری که با عراق، سوریه، یمن و افغانستان کردند. شهدا با ایستادگی و مقاومت و اقتدار مانع تحقق اهداف دشمن شدند، البته جنگ جریان دارد و دشمن آرام نیست، اما ما او را آرام می‌کنیم و شکستش می‌دهیم، آن‌ها فکر می‌کردند که می‌توانند این نظام قدرت‌مند را بشکنند، اما در اوج این خیال و توهم شکست خوردند.

سرلشکر سلامی تاکید کرد: رزمندگان ما در جستجوی شهادت و جهاد هستند و از دشمن نمی‌ترسند و آماده هستند تا دشمن را در عرصه‌های مختلف شکست دهند. قوی‌شدن تنها راه ممکن برای ملت ما در برابر توطئه‌های مختلف دشمن علیه ایران است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->